تجـــــــــــــارت یــونیــورسیــتی

با خیال راحــــــــــــــــــت تجارت کنید

واردات قهوه ، اطلاعات کامل واردات قوه به ایران

واردات قهوه جزء محصولاتی پرسود برای واردات اما سخت به حساب می آید چراکه با توجه به میزان سود آن میزان رقابت بیشتری در انتظار شماست

واردات قهوه

میزان واردات قهوه در ایران در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۶ هزار تن بوده که و صادرکنندگان این قهوه به ایران کشور های امارات متحده عربی ، هند ، اندونزی ، آلمان و ایتالیا می‌باشند و ارزش وارداتی این کالا سالانه بیش از ۱۴ میلیون دلار محاسبه شده است.

قهوه در چند سال اخیر در ایران طرفدار های زیادی را داشته و روز به روز به آنها اضاف میشود ، حال نکته ای که باید به آن توجه کنید اینست که با توجه به آمار رو به رشد این نوشیدنی نیاز به واردات بیشتری به ایران است ، از همین خاطر باید توجه داشته باشید اگر وارد این بازار بشوید فرصت خوبی برای کسب درامد و کسب سود مناسب از سهم این بازار باشید.

میزان طرفداری واردات قهوه روبوستا یا عربیکا ؟

میزان طرفداری واردات قهوه روبوستا یا عربیکا ؟

قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های جهان است که روزانه بیش از ۲ میلیارد فنجان در جهان مصرف می‌شود و این عدد بیش از یک چهارم جمعیت کل زمین می‌باشد.در واقع این قهوه پرطرفدارترین نوشیدنی گرم در جهان به شمار می‌آید.این میوه که در ۷۰ کشور دنیا کشت می‌شود دانه‌آن شبیه به گیلاس است به رنگ قرمز که وسط آن هسته‌ای کرمی رنگ دارد که آن را با دستگاه های مخصوص رست یا بوداده کرده و از عصاره آسیاب شده‌ي آن نوشیدنی قهوه را تهیه می‌کنند.

قهوه به طور کلی به ۲ دسته روبوستا (تلخ و سنگین) و عربیکا (سبک‌تر از روبوستا) تقسیم می‌شود. قهوه به علت داشتن کافئین بالا خواص مختلفی همچون محرک بودن و رفع خواب آلودگی دارد.قهوه عربیکا به دلیل سبک تر بودنش طرفدار بسیار زیادی در سرتاسر جهان و به خصوص در ایران دارد. به همین خاطر فرصتی که الان برای ایرانی ها وجود دارد که علاقه به واردات دارند اینست که با یک آموزش واردات درست و اصولی وارد این حوزه شوند.

بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان قهوه در جهان

همانطور که گفته شد قهوه در بیش از ۷۰ کشور جهان کشت و تولید می‌شود اما از بین تمام این تولیدکنندگان تنها می‌توان کمتر از ۱۰ کشور را مدعی اصلی تولید قهوه در سطح و کیفیت جهانی معرفی کرد. در رتبه نخست این لیست کشور برزیل می‌باشد که بیش از ۱۵۰ سال این رتبه را حفظ کرده و همواره بزرگترین تولیدکننده قهوه به شمار می‌آید.

کشور برزیل سالانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن قهوه برداشت می‌شود که این عدد برای هر کشوری دست نیافتنی است.تقربیا بیش از ۶۰ درصد قهوه کل دنیا در برزیل تولید می‌شود که چیزی نزدیک به ۴۵ تا ۶۵ میلیون کیسه قهوه در سال است.تقریبا ۷۵ درصد نوع قهوه تولیدی در برزیل عربیکا و ۲۵ درصد روبوستا می‌باشد.

به این موضوع توجه داشته باشید که برای واردات قهوه یکی از کشور های اصلی برای واردات قهوه عربیکا به حساب می آید و در اولویت باید ظرفیت های این کشور را بررسی و به دنبال قهوه ای با کیفیت اما با میزان هزینه کمتری در بازار این کشور پیدا کنید.

شما باید بلد باشین که چطور تجارت و واردات محصول را به روش تجارت با سرمایه کم انجام دهید

کشور ویتنام در جایگاه دوم بزرگترین صادرکنندگان قهوه قرار دارد که سالانه بیش از ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار تن قهوه تولید کرده که ارزش صادراتی قهوه این کشور در سال ۲۰۲۱ بیش از ۳ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار برآورد شده است.

کشور کلمبیا نیز که در جایگاه سوم تولیدکنندگان قهوه قرار دارد سالانه بیش از ۸۱۰ هزار تن قهوه تولید کرده که ارزش صادراتی این کشور در سال ۲۰۲۱  بیش از ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بوده است.

در جایگاه چهارم و پنجم نیز کشورهای اندونزی و اتیوپی با تولید بیش از ۶۶۰ و ۳۸۴ هزارتن قرار دارند که ارزش صادراتی قهوه در اندونزی بیش از ۱ میلیارد دلار و ارزش صادراتی قهوه اتیوپی بیش از ۹۵۰ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ بوده است.

بزرگترین واردکنندگان قهوه در جهان

بزرگترین واردکنندگان قهوه در جهان

طبق آخرین آمار از سال ۲۰۲۳ گردش مالی صادرات و واردات قهوه در جهان بیش از ۵۰ میلیارد دلار بوده که در ادامه به بزرگترین خریداران قهوه خواهیم پرداخت.

بزرگترین واردکننده و خریدار قهوه در جهان کشور ایالات متحده آمریکا می‌باشد که سالانه بیش از ۶.۸ میلیارد دلار واردات قهوه دارد که تقربیا ۲۰درصد کل بازار واردات قهوه در درست این کشور می‌باشد.در رده دوم برترین واردکنندگان قهوه کشور آلمان با بیش از ۳.۸ میلیارد دلار در سال بوده که تقریبا ۱۰ درصد بازار خرید قهوه متعلق به این کشور بوده است.

کشور های بلژیک ، فرانسه ، ایتالیا و ژاپن نیز به ترتیب با ۲.۱۴ ، ۲.۱۲ ، ۱.۹ و ۱.۳۵ میلیارد دلار در رده‌های سوم تا ششم این لیست قرار دارند.

سهم ایران از واردات قهوه در جهان

میزان نیاز ایران به واردات قهوه

مصرف قهوه در داخل کشور طی دهه اخیر دستخوش پیشرفت های بسیاری بوده است.در دهه های ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ شمسی میزان مصرف قهوه بسیار پایین بود اما امروزه نوشیدنی قهوه با بیشتر شدن کافی‌شاپ ها و به خاطر تغییر سلایق در نسل های جدیدتر بسیار پرمصرف تر از قبل بوده.

طی آمار سال ۱۳۹۶ کمتر از ۷ هزار و ۶۰۰ کیلو قهوه به ایران وارد شد که بیش از ۲۰ درصد آن برای بسته‌بندی و صادرات مجدد بوده اما طبق آخرین گزارشات در سال ۱۴۰۰ میزان واردات قهوه به بیش از ۳۰ هزارتن در سال رسیده که بخش عمده‌ای از این حجم برای مصرف داخلی ایرانیان می‌باشد و این همان فرصتی است که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم که با توجه به میزان رشد مصرف و طرفداری نوشیدنی قهوه در کشور میزان واردات بیشتری هم نیاز مند هستیم و این فرصتی برای انجام واردات برای شما به حساب می آید.

بنا بر آمار و اطلاعات بدست آمده از سایت گمرک کشور امارات متحده عربی بزرگترین فروشنده قهوه به ایران و سپس کشورهای هند ، اندونزی ، آلمان و ایتالیا قرار دارند که میزان قهوه وارداتی از امارات متحده عربی بیش از ۸.۸ میلیون دلار ، کشور هند بیش از ۶ میلیون دلار ، اندونزی بیش از ۲.۴ میلیون دلار ، آلمان بیش از ۷۰۰ هزار دلار و ایتالیا بیش از ۵۹۳ هزار دلار میباشد.

مشاوره کاملا تخصصی و رایگان برای واردات محصولات پر سود 02191691327

نوع قهوه وارداتی به ایران

همانطور که در مطالب فوق نیز ذکر شد بیش از ۶۵ درصد قهوه جهان متعلق به نژاد عربیکا می‌باشد. به همین نسبت قهوه عربیکا پرطرفدار تر از روبوستا بوده ، چرا ؟ 

قهوه ربوستا به دلیل طعم قوی‌تر و تلخ‌تری که دارد و همچنین به خاطر کافئین بالا برای اکثریت کمی سنگین و نا متعارف بوده در حالی که عربیکا طعمی ملایم‌تر و کافئین نسبتا معقول تری دارد.واردات قهوه عربیکا به ایران نیز طرفدار بیشتری داشته به همین خاطر قیمت آن کمی از قهوه روبوستا بیشتر می‌باشد.

بهترین برند و کشور برای واردات قهوه

اگر به دنبال واردات قهوه با بهترین کیفیت‌های جهانی هستید پیشنهاد ما به شما واردات از کشور های اتیوپی ، برزیل ، ویتنام ، کلمبیا و اندونزی می‌باشد.هرچند که امروزه بیشترین میزان واردات قهوه ایران از کشورهایی مانند امارات متحده عربی ، هند ، ترکیه و آلمان است اما همین کشورها قهوه خود را از اتیوپی ، برزیل و … تهیه کرده‌اند.

با توجه به رشد میزان مصرف قهوه در ایران و روند صعودی آن واردات این محصول نه تنها معقول بلکه پرسود نیز می‌باشد.برای یادگیری نحوه تجارت خارجی و همچنین آموزش واردات پرسود و موفق دوره جامع بیزینس پلاس یکی از معتبرترین و کاربردی‌ترین دوره های حال حاضر در کشور می‌باشد که به صورت رایگان به بی‌نهایت اطلاعات عملی و کاربردی در واردات و صادرات دسترسی خواهید داشت.

اشتراک گذاری مطالب

Telegram
WhatsApp
LinkedIn

تجارت یونیورسیتی

تجارت را با خیالت راحت یادبگیرید

مطالب اخیر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x