جامع ترین دوره آموزشی صادرات و واردات در ایران 

تجارت چمدانی چیست ؟

آموزش تجارت چمدانی ؟

تجارت چمدانی یعنی شما به سفر خارج از کشور رفته‌اید و در مسیر برگشت چمدان را با اجناس مختلف و به اسم وسایل شخصی پرکرده‌آید و پس از ورود اقدام به فروش آن اجناس را ‌می‌کنید.از این روش برای دور زدن پرداخت عوارض گمرکی استفاده ‌می‌کنند.

تجارت چمدانی چیست

علت تجارت چمدانی چیست ؟

تجارت چمدانی زائیده مشکلات و ایرادات اقتصادی و بازرگانی کشور توسط مردم و حرکتی کاملا خودجوش  می‌باشد و در قانون مصوب تجارتی تحت عنوان تجارت چمدانی وجود ندارد ، چرا که چمدان هر مسافر جزء وسایل شخصی به حساب می‌اید.

از همین رو مسافران برای جبران هزینه های سفر خود و یا برای استفاده از فرصتی که در حین سفر خود دارند تجارت چمدانی را انتخاب می کنند و از این طریق کسب درآمد می کنند. این نوع تجارت کاملا به شخص بستگی دارد ، اگر شخصی محصول مناسب و محصولی که حاشیه سود خوبی را داشته باشد انتخاب کند،می تواند سود و درآمد بیشتری را از فروش آنها به دست بیاورد 

در انتهای این مقاله به چند نوع محصولی که میتواند حاشیه سود خوبی را برای شما داشته باشد تا با فروش آنها سود بیشتری را بدست بیاورید اشاره کردیم و در رابط با آنها صحبت کردیم .

اگر تمایل دارید و در ذهن خود دوست داشتید محصولی را که دارید و یا انتخاب می کنید تا تجارت را به صورت جدی تر و بزرگ تر انجام دهید، پیشنهاد میکنم مقاله تجارت خارجی چیست را مطالعه نمایید و یا با شماره پشتیبانی مجموعه تجارت یونیورسیتی که به صورت تخصصی در آموزش تجارت فعالیت دارد تماس گرفته و اطلاعات کافی را دریافت کنید.

دلیل عدم سخت‌گیری دولت برای تجارت چمدانی !؟

چند سال اخیر به دلیل بالا رفتن مخارج سفر خارجی و حذف ارز دولتی برای مسافران این نوع تجارت کمرنگ‌تر شده اما همچنان راهی برای جبران کردن هزینه‌های سفر و یا سود اندک به حساب می‌آید.

محدودیت‌های گمرکی در تجارت چمدانی

در رابطه به خروج کالا از ایران محدودیت‌هایی در نظر گرفته شده به منظور جلوگیری کردن از فعالیت تجاری در قالب تجارت چمدانی.برخی از این محدودیت ها به شرح زیر می‌باشد :

  • محدودیت حمل حداکثر ۱۰ کیلوگرم پسته به ازای هر پاسپورت (گذرنامه)
  • محدودیت خروج حداکثر ۱۰۰ گرم زعفران از کشور برای هر نفر
  • حداکثر متراژ خروج مجاز فرش از ایران تا سقف ۲۰ متر مربع برای هر نفر

حداکثر میزان طلای مجاز برای خروج از کشور ۱۵۰ گرم برای هر نفر و برای استفاده شخصی

بهترین کالا برای تجارت چمدانی

انتخاب محصول برای این نوع تجارت بسیار حائز اهمیت می‌باشد.به دلیل محدود بودن حجم چمدان محصول انتخابی باید دارای ارزش مادی بالایی باشد تا سود حاصل از فروش آن منطقی و معقول باشد.قبل از خرید محصول ، بررسی نیاز بازار هدف یکی از ارزیابی های لازم جهت پایین آوردن ریسک شما خواهد شد.

تجارت چمدانی به ترکیه

تجارت چمدانی به  ترکیه از تجارت های رایج در بین مسافران و تاجران می‌باشد.همجواری ایران و ترکیه و نزدیک بودن آداب رسوم این دو کشور از دلایل رایج بودن این تجارت می‌باشد.از محصولات پرکاربرد برای صادرات به ترکیه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱-تجارت چمدانی زعفران :

زعفران به دلیل بالا بودن قیمت نسبت به حجم آن دارای سوددهی بالایی برای مسافران می‌باشد.از طرفی دیگر در سرتاسر دنیا مخصوصا در ترکیه طرفدار و مشتری‌های خود را دارد.به همین خاطر یکی از محصولات پرسود برای صادرات به ترکیه می‌باشد

 تجارت یونیورسیتی یک مجموعه فعال در زمینه تجارت می باشد که آموزشی مرتبط با تجارت زعفران را به صورت کامل و رایگان در اختیار مخاطبین خود قرار داده است ، پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات کامل و حائز اهمیت در رابطه با تجارت زعفران این آموزش ها را مشاهده نمایید .

۲-تجارت چمدانی پسته :

یکی دیگر از محصولات پرسود صادراتی به ترکیه از طریق چمدان پسته می‌باشد.پسته هم مشابه به زعفران به دلیل ارزش مادی بالا دارای حاشیه سود بالایی می‌باشد و مورد توجه بسیاری از مسافران و تاجران است.

۳-تجارت چمدانی صنایع دستی :

غنی بودن ایران از لحاظ فرهنگ و هنر و وجود صنایع دستی بسیار ازشمند از فرصت‌های بزرگ برای ما ایرانیان است.تنوع و کیفیت بالای این کالا‌ها در همه ‌جای دنیا مخصوصا کشور ترکیه طرفداران زیادی دارد.خرید دست اول این محصولات و فروش با قیمت بسیار بالا در ترکیه از راه های کسب درآمد و سود بالا برای مسافران می‌باشد.

تجارت چمدانی لباس

۴-تجارت چمدانی لباس :

صنعت پوشاک همیشه مشتری و مصرف‌کننده‌های زیادی دارد به همین خاطر صادرات چمدانی این محصول دارای سود معقول و مناسبی می‌باشد.

۵-تجارت چمدانی لوازم‌جانبی :

امروزه با پیشرفت تکنولوژی طرفداران آن در بین جوانان بسیار بیشتر از قبل شده و نیاز به وسایل الکترونیکی و لوازم جانبی ‌آن روز به روز بیشتر می‌شود.به همین خاطر بازار خرید و فروش آن در سرتاسر دنیا زنده و سود‌آور می‌باشد.

تمامی موارد و کالا‌های ذکر شده قابل ارسال به کشورهایی جز ترکیه نیز مرسوم و دارای حاشیه سود نسبتا معقولی می‌باشد

اشتراک گذاری مطالب

Telegram
WhatsApp
LinkedIn

تجارت یونیورسیتی

تجارت را با خیالت راحت یادبگیرید

مطالب اخیر