تجارت زعفران بهترین فرصت برای تاجر شدن !
تجارت زعفران
تجارت زعفران ، همانطور که میدانید زعفران را طلای سرخ ، ارزشمندترین و گرانترین ادویه در جهان می دانند، که بزرگترین تولیدکننده آن نیز ایران است.این گیاه علاوه بر مصارف خوراکی دارای مصارف دارویی نیز میباشد و از آن برای ساخت بعضی داروها استفاده میشود که یکی از خواص آن خاصیت ضد سرطانی آن میباشد.محصولی که طرفداران عمده آن عربها و هندیها میباشند
هرساله حجم زیادی زعفران در خراسان جنوبی و رضوی کشت و برداشت میشود که به دلیل پرطرفدار بودن آن در بین تمامی کشورها ، درصد زیادی از آن صادرات میشود.به طور کلی میتوان گفت ایران زعفران را به ۵قاره و ۴۷ کشور در جهان صادر میکند.درواقع ایران ۹۵درصد از نیاز بازار جهانی زعفران را تامین میکند اما با این حال رتبه اول صادرات زعفران متعلق به ایران نیست بلکه اسپانیاست.شاید برایتان سوال باشد که چطور میشود ؟ باید گفت که حجم بسیار بالایی از زعفران تولیدی در ایران هرساله به اسپانیا و امارات صادر میشود که این کشورها زعفران دریافتی را با نام و نشان خودشان در بازارهای جهانی عرضه میکنند.
صفرتاصد صادرات زعفران
همانطور که میدانید آوازه زعفران ایرانی در تمام دنیا پیچیده است و طبیعتا مشتری برای این محصول همیشه وجود دارد.به طور مثال ایران در سال ۲۰۲۰ میلادی بیشترین حجم صادرات زعفران را به آلمان،ایتالیا،اسپانیا و بلژیک داشته است.به همین خاطر میتوان اطمینان حاصل کرد که در اکثر کشورها مشتری برای محصول زعفران به وفور پیدا میشود.و این موضوع به شما در راحت تر بودن تجارت زعفران کمک میکند.
پیدا کردن فروشنده عمده در کشورهای خارجی و ارتباط برقرار کردن با آنها مارا یک قدم به صادرات زعفران نزدیکتر میکند.اما برای صادرات این محصول قبل از هر کاری باید سراغ یادگیری و نحوه تجارت خارجی و صادرات رفت.که پیشنهاد میکنم مقاله تجارت خارجی چیست را مطالعه نمایید چراکه در این مقاله درباره صادرات صحبت کرده ایم و میتوانید اطلاعات مفیدی را بدست بیاورید.
فاکتورهای زیادی در صادرات وجود دارد که باید یاد گرفت و اجرا کرد مانند روش های بازاریابی ، ایجاد هویت ، نحوه مذاکره و … .بعد از یادگیری راه و روش صادرات بینهایت فرصت در خارج از کشور وجود دارد که به عملی کردن آموزشها این فرصت ها میتوانند تبدیل به سرمایههای بزرگ شود.
حداقل سرمایه برای صادرات زعفران
اگر خودتان تولیدکننده زعفران هستید باید گفت که به سرمایه زیادی برای صادرات آن احتیاج ندارید.اولین هزینه شما بعد از برداشت محصول بستهبندی آن میباشد که نسبت به نوع و کیفیت بستهبندی طبیعتا هزینه آن متغییر است.هزینه بعدی پس از بستهبندی هزینه ارسال آن میباشد که حتی میتوان طوری قرارداد نوشت که هزینه ارسال نیز با خود مشتری باشد.
اگر تولیدکننده زعفران نیستید و میخواهید آن را صادر کنید باید گفت که باز هم نیاز به سرمایه ندارید.کافیست با تولیدکنندگان این محصول ارتباط بگیرید و محصولشان را صادر کنید.هر تولیدکنندهای قطعا حاضر به همکاری با افرادی که قصد صادرات را دارند میباشد ، به همین خاطر حتما نیاز نیست که تولیدکننده زعفران باشید تا بتوانید با سرمایه کم و یا حتی بدون سرمایه آن را صادر کنید ( در صورت نداشتن اطلاعات و دانش در زمینه صادرات حتما مقاله آموزش صادرات بدون سرمایه را مطالعه کنید چراکه بسیار اطلاعاتی مفید و کاربردی به شما آموزش میدهد.) بلکه تنها کافیست به تولیدکنندگان پیشنهاد همکاری داده و مسائل بازاریابی خارجی و صادرات آنهارا انجام دهید،معاملهای که به نفع هر دو طرف یعنی شما و تولیدکننده میباشد.
چگونه تاجر زعفران شویم و تجارت زعفران کنیم ؟
برای صادرات زعفران مانند هر شغل و حرفهای دیگر نیاز است در اولین قدم برای انجام دادن هرکاری یاد داشتن و داشتن اطلاعات کافی راجع به آن است.همانطور که یک عکاس برای ثبت عکسهای زیبا نحوه کار با دوربین را باید بداند یا آشپزی که با تمرین و یادگیری و تلاش مستمر غذاهای خوشطعم درست میکند یک تاجر نیز باید بر این حرفه آگاه باشد و مراحل آکادمیک و آموزشی تجارت را به درستی طی کند.
برای شروع تجارت اولین قدم داشتن محصول به میزان کافی و قدم بعدی علم و اصول تجارت میباشد که با یادگیری صفرتاصد این حرفه میتوانید قدم به قدم مراحل صادرات را طی کرده و به اولین صادرات خود نزدیک شوید.امروزه با پیشرفت تکنولوژی در اینترنت و صفحات مجازی میتوانید هرچیزی را یاد بگیرید و آموزش و یادگیری در این فضا توقفناپذیر است.
همچنین مجموعه تجارت یونیورسیتی که به صورت تخصصی و جزء اولین های آموزش تجارت در سطح کشور می باشد دوره ای را برای کسانی که تمایل به یادگیری دانش تجارت دارند آماده کرده است و به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده است . در صورت تمایل میتوانید با تماس با مجموعه دوره را به صورت رایگان دریافت و با پشتیبانی ما در ارتباط باشید.
صادرات چمدانی زعفران !
روش دیگر برای درآمدزایی از طریق زعفران ، استفاده از روش چمدانی است ، به نحوی که شما در سفر به کشورهای خارجی داخل چمدان خود را زعفران گذاشته و بعد از رسیدن مقصد میتوانید بازاریابی حضوری انجام داده و آن را بفروشید. ما در مقاله ای تحت عنوان آموزش تجارت چمدانی این نوع تجارت را به صورت کامل توضیح داده ایم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه نمایید چرا که میتوانید در سفر های خود این تجارت را انجام دهید و سود خوبی را کسب کنید.
خیلی از افراد از این روش به دلیل راحت بودن و داشتن سود معقول استفاده میکنند.یکی دیگر از دلایل محبوبیت صادرات چمدانی ، عدم نیاز به کارت بازرگانی است.زعفران یا محصولی که در چمدان شماست جزو مصرف شخصی شما به حساب میآید به همین خاطر این عمل از نظر دولت فعالیت تجاری و بازرگانی به حساب نمیآيد و در نتیجه نیازی به کارت بازرگانی برای تجارت چمدانی نیست.
نتیجهگیری
برای جمعبندی این مبحث مهم و کاربردی میتوان گفت اگر تصمیمات جدی در زمینه تجارت زعفران دارید از این فرصت هرچه سریعتر استفاده کنید ، تجارت را به درستی یاد بگیرید و اولین صادرات خودتان را انجام دهید.تجربه نشان داده اولین صادرات سختترین صادرات است اما بعد از آن به مراتب کار راحتتر شده و شما به سرمایه و درآمد ایدهال خود میتوانید برسید. برای شما عزیزانی که به دنبال صادرات بدون سرمایه هستند پیشنهادی داریم که حتما آموزش صادرات بدون سرمایه را مشاهده نمایند.
خیلی از افراد با بزرگنمایی و سخت جلوه دادن این حرفه از این مسیر خارج شدند و خیلیهای دیگر را نیز منصرف کردند ، اما در واقع سختی تجارت و صادرات به اندازه هر شغل دیگر میباشد ، نه بیشتر و نه کمتر.