صادرات ادویه
یکی از کالاهای پرسود و پرمشتری برای صادرات به کشورهای مختلف ادویه میباشد که در ایران برخی از این ادویهجات مانند صادرات زعفران ، زیره ، فلفل قرمز و … تولید انبوه میشود که به دلیل کیفیت بالای آن مشتری زیادی دارد.از بزرگترین خریداران ادویه ایران میتوان به کشورهای انگلستان ، کویت ، بلژیک ، آذزبایجان ، استرالیا ، ژاپن ، هلند و … اشاره کرد.
اگر شما در این کشور ها فامیل و یا آشناییتی با این کشور ها دارید پیشنهاد میشود که یکی از این کشور ها را برای صادرات ادویه انتخاب کنید و پله های صادرات به درستی انجام دهید تا به نتیجه درست برسید.
تولید داخلی ادویه
برخلاف باور بسیاری از مردم حجم و تنوع تولید ادویهجات در ایران بسیار پایین است تا جایی که در حال حاضر از مجموع ۱۰۹ نوع ادویه موجود در دنیا تنها ۵ نوع از آن در داخل کشور به صورت عمده تولید میشود که شامل زعفران ، زیره سبز و سیاه ، فلفل قرمز ، سماق و گلپر میباشد.
بیشترین میزان تولید زعفران در استانهای شرقی مخصوصا خراسان جنوبی و رضوی ، فلفل قرمز در شهرهای گرگان و سبزوار ، سماق در تبریز ، زیره در کرمان و گلپر در استان مازندران میباشد.
طبق آخرین آمار از سال ۱۴۰۰ میزان تولید این ادویهجات در ایران معادل ۵۱ هزارتن و ۸۳۳ کیلو میباشد که نسبت به حجم مصرف داخلی که بیش از ۲۰۰ هزارتن در سال است بسیار کمتر بوده که همین موضوع بیانگر این مسئله است که کشورمان ایران برای رفع نیاز این محصول در داخل ناچار به واردات است.
شما باید بلد باشین که چطور تجارت و صادرات محصول را به روش تجارت با سرمایه کم انجام دهید
بزرگترین صادرکنندگان ادویه
قاره آسیا به عنوان بزرگترین تولیدکننده ادویه در جهان شناخته میشود که روزانه حجم زیادی از این ادویهجات به کشورهای دیگر صادر میشود. از بزرگترین کشورهای تولیدکننده و صادرکننده ادویه میتوان به هند ( ملقب به کشور ادویه ) ، مالزی ، چین ، پاکستان ، سنگاپور ، اندونزی و برخی از کشورهای آفریقایی میباشد.
کشور هند با اختلاف بزرگترین و با کیفیتترین تولیدکننده و صادرکننده ادویه در جهان میباشد.درواقع ۷۵ نوع از ۱۰۹ نوع موجود ادویه در جهان در کشور هند تولید و کشت میشود.طبق آخرین آمار از سال ۲۰۱۷ میلادی ، میزان تولید ادویهجات در کشور هند به بیش از ۴ میلیون و ۲۳۰ هزار تن رسیده است که ارزش صادرات این محصول بیش از ۳ میلیارد و نهصد میلیون دلارمیباشد .این در حالیست که طبق گزارشات اخیر ارزش بازار جهانی ادویه معادل ۵.۸ میلیارد دلار میباشد.
بزرگترین واردکنندگان ادویه
طبق آخرین آمار از سال ۲۰۲۱ میلادی ، بزرگترین واردکنندگان ادویهجات در جهان به ترتیب ایالات متحده آمریکا ( با ارزش واردات ۴۱۹ میلیون دلار ) ، آلمان ( ۲۳۷ میلیون دلار ) ، هلند ( ۲۳۵ میلیون دلار ) ، انگلستان ( ۱۵۲ میلیون دلار ) و عربستان سعودی ( ۱۴۷ میلیون دلار ) میباشند.همچنین کشورهای مراکش ، کانادا ، آفریقای جنوبی ، امارات متحده عربی ، بنگلادش از دیگر واردکنندگان بزرگ ادویه ( مخصوصا ادویه هند ) به شمار میآیند.
صادرات ادویه از ایران (میزان و انواع)
هرساله ایران به بیش از ۴۲ کشور مختلف در دنیا صادرات ادویه انجام میدهد.این در حالیست که فقط ۵ نوع از ۱۰۹ نوع ادویه در داخل کشور تولید انبوه میشود.زعفران ، زیره ، فلفل قرمز ، سماق و گلپر تنها ادویههایی هستند که در ایران به صورت عمده تولید میشوند.
سالیانه بیش از ۱۹ هزار تن زیره و بیش از ۲۰۰ تن زعفران در کشور تولید میشود که حجم زیادی از آن به کشورهای دیگر صادر میشود. ارزش صادرات ادویهجات در ایران سالیانه تقریبا معادل ۱۰۶ میلیون دلار میباشد همانطور که گفته شد ادویه ایرانی به بیش از ۴۲ کشور جهان صادر میشود که از بزرگترین آنها میتوان به انگلستان ، آذربایجان ، بلژیک ، استرالیا ، کانادا ، آلمان ، کویت ، امارات متحده عربی ، ژاپن ، ایتالیا ، هلند ، فراسنه ، سوئیس ، قطر ، افغانستان ، ترکیه ، ارمنستان ، پاکستان ، هنگ کنگ ، اندونزی و هند اشاره کرد.
سوالی که میتوان پرسید این است که با این حجم از صادرات ادویه و درآمد حاصل از آن ، اگر به صورت عمده این محصولات رو داشته باشید چقدر از سهم این بازار را میتوانید به دست بگیرید؟ این سوال زمانی برای شما معنا خواهد داشت که طعم صادرات را چشیده باشید و بخواهید صادرات را شروع کنید
اگر شروع صادرات برای شما کمی سخت است پیشنهاد ما با سابقه چندین ساله در صادرات انواع محصولات مطالعه مقاله آموزش صادرات است با بسیاری از نکات مهم در فرایند صادرات آشنا شوید.
مراحل صادرات ادویه
قبل از اینکه بخواهیم مراحل واردات ادویه را برای شما توضیح دهیم ، این سوال را برای خود پاسخ دهید که آیا از واردات اطلاعات و دانش کاملی دارید و یا خیر ؟ اگر جوابتان خیر هست حتما مقاله آموزش واردات تجارت یونیورسیتی را مطالعه کنید
در اولین گام برای برای صادرات ادویه باید کشور مقصد را به درستی و با تحقیقات فراوان انتخاب کنید. ترجیحا اگر کشورهای نزدیک و یا همسایه را انتخاب کنید مسیر راحتتری برای تجارت دارید. پس از انتخاب کشور باید تامینکننده یا تولیدکننده با توان بالا پیدا کنید ( درصورتی که خودتان نباشید ) ، البته این گام میتواند قبل از گام اول بررسی شود.
بستهبندی جذاب و با کیفیت گام بعدی در صادرات ادویه میباشد. یکی از دلایل عدم پیشرفت چشمگیر در زمینه صادرات ، بستهبندی نامناسب کالاهای صادراتی میباشد. امروزه در همه جای دنیا زیبایی و تنوع در بستهبندی یکی از مهمترین دلایل جذب مشتری میباشد که در داخل کشور توجه لازم نمیشود.
توجه داشته باشید که روی بستهبندی شما باید از متون با زبان کشور مقصد استفاده کنید و به هیچ عنوان از کلمات فارسی استفاده نکنید.اگر کشور هدف عرب زبان است از زبان عربی ، اگر ایتالیا است از زبان ایتالیایی برای طراحی بستهبندی استفاده کنید.خلاقیت و زیبایی در بستهبندی میتواند به شما در پیدا کردن مشتری واقعی کمک ویژهای کند.
در مرحله بعدی از خروجی محصول خود می بایست تولید محتوا کنید و برای آن هویت ایجاد کنید. ایجاد و طراحی سایت به زبان کشور هدف ، طراحی و ساخت لوگو ، کاتالوگ ، رنگ سازمانی ، سربرگ ، کارت ویزیت و … همگی چند گام کیفیت کار شمارا افزایش میدهند.
پس از تولید محتوا مهمترین مرحله در صادرات یعنی بازاریابی مشتری آغاز میشود. روش های زیادی برای پیدا کردن مشتری در تجارت خارجی وجود دارد مانند لیست شرکت کنندگان نمایشگاه های معتبر جهانی ، فیسبوک مارکتینگ ، گوگل و … که با استفاده از هر روش میتوانید بینهایت مشتر خارجی پیدا کنید.
برای مشاهده و یادگیری صفرتاصد مراحل صادرات به صورت رایگان ، مشاهده دوره نقشه گنج و دوره هفت خان صادرات را همین الان شروع کنید.مرحله آخر در صادرات نیز ترخیص و گمرک است که میتوانید با برونسپاری به یک ترخیصکار مطمئن و متخصص خیال خود را از این مرحله راحت کنید.
سود صادرات ادویه
برای کسب سودهای کلان از صادرات هر کالایی از جمله ادویهجات باید مراحلی که بالا اشاره کردیم را به درستی و با بهترین کیفیت انجام دهیم.خیلی از تجار در مراحل بسته بندی و ایجاد هویت به دلیل داشتن طرز فکر سنتی و قدیمی حاضر به ایجاد تنوع نمیشوند و همچنان از روش ها و طراحی های قدیمی استفاده میکنند.و یا برای پایین اوردن هزینه اولیه بعضی از این مراحل را انجام نمیدهند.
در صورتی که باید در جریان باشید که امروزه یکی از مهمترین فاکتورهای فروش بالای هر کسب و کاری ، ارائه محصول به زیباترین حالت ممکن است.داشتن یک لوگو و یا یک وبسایت شیک و زیبا میتواند حس اعتماد بسیار زیادی را در مخاطب ایجاد کند.
استفاده از رنگبندی جذاب و اصولی و یا استفاده از بستهبندی های خاص و کاربردی برای محصول میتواند فروش شمارا به مراتب بیشتر و راحتتر کند.همچنین کیفیت محصول بسیار موضوع پر اهمیتی است که باید به آن توجه کنید.
دوره رایگان آموزش صفر تا صد صادرات
02191691327
قوانین صادرات ادویه و مجوزهای لازم
یکی از مهمترین قوانین در صادرات ادویه عدم امکان صادرات ادویهجات وارداتی است. یعنی ادویههای پایه مانند زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه و زنجبیل که کالاهای وارداتی به شمار میآیند را نمیتوان صادر کرد مگر اینکه آسیاب شوند و تغییر بستهبندی دهند. همچنین شما میتوانید ادویههای مختلف را ترکیب و سپس صادر کنید.سیب سلامت و گواهی آنالیز اشعه برای کاهش بار میکروبی نیز از لازمه های صادرات ادویه میباشد.
برای داشتن صادرات و یا واردات موفق بهتر است نسبت به اطلاعات مورد نیاز دانش کسب کنید که یکی از این موارد تجارت الکترونیک است که باید آن را بدانید.
خلاصه و جمعبندی
حتما برای تجربه یک صادرات موفق در زمینه ادویه ، مراحلی که بالاتر اشاره کردیم را به درستی و منظم انجام دهید.در طی کردن مراحل صبور باشید و حوصله و سلیقه به خرج دهید.اولین صادرات شما ممکن است ماه ها یا سالها زمان لازم داشته باشد اما پس از آن راه برای شما بسیار هموارتر و شیرینتر خواهد شد.
اطلاعات خوبی بود و کامل و کاربردی اما برای مشاوره تماس گرفتم پاسخگو نبودید
اطلاعات خوبی بود و کامل و کاربردی اما برای مشاوره تماس گرفتم پاسخگو نبودید
اطلاعات خوبی بود و کامل و کاربردی اما برای مشاوره تماس گرفتم پاسخگو نبودید